HUVEC Vers Hoes, isolatiehoezen

In de jaren negentig heeft HUVEC een nieuwe ontwikkeling op het gebied van verstransport geďntroduceerd, de Huvec Vers Hoes, en wij zijn trots deze nu ook aan U te kunnen presenteren, daar de resultaten zeer bevredigend zijn.

De Huvec Vers Hoes is ontwikkeld op verzoek van Albert Heijn ten behoeve van de verswaar, waaronder bananen, tomaten, komkommers, paprika's enzovoort. De hoes is makkelijk in gebruik en wordt eenvoudig over de rolcontainer getrokken waar de versproducten in vervoerd worden. Tijdens transport naar filialen of klanten zullen de producten nauwelijks onderhevig zijn aan temperatuurschommelingen, met alle voordelige gevolgen van dien.

[diverse isolatiehoezen] Op dit moment worden de vershoezen met versproducten vervoerd in o.a. koelwagens, tussen de gekoelde producten. Ondanks de koude omgeving blijven de versproducten op perfecte temperatuur. Zeker gedurende 6 uur blijft deze temperatuur nagenoeg constant en tests hebben uitgewezen dat, zelfs na 16 uur op dok, de temperatuur in de vershoes nog steeds binnen de gestelde normen blijft!

De Huvec Vers Hoes bestaat uit materialen die speciaal voor dit product vervaardigd en samengesteld worden.

De Huvec Vers Hoes wordt speciaal naar Uw wensen op maat gemaakt en we kunnen het geheel voorzien van Uw logo! Tevens zijn er eventuele aanpassingen mogelijk.

De hoes kan dienst doen binnen vele branches, zoals bij transport van:
bloemen, fruit, groenten, brood en banket, vlees, diepvriesmaaltijden.
De toepassingsmogelijkheden zijn legio, zodat ook u wellicht voor uw specifieke branche deze hoes zou willen gebruiken.


Wij als ontwikkelaars en producenten van dé AH-hoes garanderen een mooi en duurzaam product, dat zichzelf meermalen terugverdient.

Nu bieden wij U de mogelijkheid om geheel vrijblijvend de Huvec Vers Hoes te testen: Uiteraard zijn wij graag bereid U hierin te begeleiden.

Voor uitgebreidere en specifieke informatie staan wij U graag te woord.